Blogg Drömtrappor Norge

Her vil det komme Blogginnlegg som omhandler trapper.

Følg med for nyttige og interessante innlegg. Dette er en blogg for de trappeinteresserte. Dersom du ønsker å følge vår blogg så legger du oss til under bokmerker.

blogg blogg Drömtrappor

Blogg Drömtrappor blogg

 

Vi er leverer trapper under merkevaret Drömtrappor – nordens ledende trappeprodusent. :

Drömtrappor er et markedsledende varemerke innen trapper. Drömtrappor merket sikrer en høy kvalitet på produktet.

Våre trapper kan kjøpes hos flere forhandlere over hele landet, hos flere byggevarehus og gjennom et stort antall ferdighuskjeder. Spør etter en trapp fra Drömtrappor neste gang du skal kjøpe trapp.

Hos oss får du den perfekte trappen, akkurat slik du ønsker den. Vi leverer trapper til alle formål.
Trenger du en designtrapp, sambatrapp, glasstrapp , boligtrapp , stryntrapp , stålspiler , ståltrapper , eiketrapp , trapp , trapper , norsk trapp , klassisk trapp , moderne trapp , stilfull trapp . spiraltrapp , rett trapp , 90 graders trapp , 180 graders trapp , repostrapper , repotrapp , Vi kan levere trapper helt etter kundens ønsker.

Vi gir befaring etter aksept av tilbud . Trapper for ethvert norsk hjem.

Dersom du ønsker å kjøpe en trapp anbefaler vi å gå frem på denne måten:

Gammelt hus:

nr 1. Gå inn på wwww.tretrappernorge.no eller wwww.dromtrappor.no og finn din drømmetrapp. Vi leverer trapper fra den markedsledende og beste leverandøren Tretrapper Norge , hvor merkevaren er Drömtrappor.
nr 2. Ta grove mål av trappen din , det betyr ikke noe om du bommer med 5 cm. Sørg for å måle trappens høyde fra gulv til gulv og gulv til tak. Vi trenger også å vite bredden på selve trappen og den plassen den opptar i dag. For at trappen skal bli best mulig kan vi komme med forslag til endringer som gjør at trappen vil bli bedre å gå i enn den eksisterende trappen.
nr 3. Send oss målene sammen med en beskrivelse av drømmetrappen dere har funnet, gjerne sammen med et ca budsjett dere har satt. Dette letter arbeidet med å finne den rette trappen til dere.
nr 4. Motta tilbud på deres nye drømmetrapp.
nr5. Bestill trappen fra oss.
nr 6. Vi kommer hjem til dere for å ta de nøyaktige målene av trappen eller trappene.
nr 7. Dere mottar en ordrebekreftelse med tegning som dere signerer på.
nr 8. Etter noen uker kommer våre montører med trappen og monterer opp den nye drømmetrappen.
nr 9. Nyt deres nye drømmetrapp :)

Nytt hus:

nr 1. Gå inn på wwww.tretrappernorge.no eller wwww.dromtrappor.no og finn din drømmetrapp. Vi leverer trapper fra den markedsledende og beste leverandøren Tretrapper Norge , hvor merkevaren er Drömtrappor.
nr 2. Send oss plantegninger samt snittegninger, sammen med en beskrivelse av drømmetrappen dere har funnet. Gi oss gjerne et ca budsjett dere har satt. Dette letter arbeidet med å finne den rette trappen til dere. Det kan være lurt å gjøre dette tidlig i prossessen da ikke alle husbyggere er like flinke til å planlegge plass til trappen, vi bistår gjerne på dette punktet.
nr 3. Motta tilbud på deres nye drømmetrapp.
nr 4. Bestill trappen fra oss.
nr 5. Når huset er kommet frem til plating så kommer vi hjem til dere for å ta de nøyaktige målene av trappen eller trappene.
nr 6. Dere mottar en ordrebekreftelse med tegning som dere signerer på.
nr 8. Når huset er nesten ferdig kommer våre montører med trappen og monterer opp den nye drømmetrappen.
nr 9. Flytt inn og nyt deres nye drømmetrapp :)

Velkommen til en god handel med Eirik Kjær eller Sverre Kjær . Vi sørger for at din neste trapp blir din beste trapp !